Wierda's Ambachtelijke Slagerij

Wierda's Ambachtelijke Slagerij

Afbeelding

Vers vlees

Wij bieden vers vlees van Hollandse bodem. Met zorg en toewijding zorgen wij ervoor dat al ons vlees van optimale kwaliteit is. Vers en smaakvol en gecombineerd met een goed bereidingsadvies en naar keuze een menusuggestie op maat. Aandacht voor dierenwelzijn, voeding en milieu zijn elementen die wij als maatvoering hanteren. Wij geloven dat uitsluitend vlees van de mooiste kwaliteit, op alle elementen, in ons aanbod aanwezig mag zijn.Afbeelding

Gaasterlander varkensvlees

Vlees dat smaakt zoals vlees hoort te smaken. Zo lekker dat wij adviseren om alleen een snufje zout en peper te gebruiken tijdens de bereiding. 

Gaasterlander varkenshouders schotelen hun Kruiden Varkens een speciaal ontwikkelde mix van ruwvoer en kruiden voor.  Een geurige mix op basis van onder meer eikenbast, jeneverbes, knoflook en kastanjes, waarnaar deze varkens zijn vernoemd. Zij zijn dol op dit kruidige voer, dat ook nog eens goed is voor hun gezondheid.

De boeren zorgen dagelijks met veel liefde en plezier voor hun varkens. Vaak horen wij terug van onze varkenshouders, dat ze met meer plezier voor de dieren zorgen vanaf het moment dat ze bij ons aangesloten zijn. Blije varkens zorgt voor blije boeren. 


Hollands rundvlees

Ons rundvlees is afkomstig van Van Raalte. Een rundvleesspecialist uit de omgeving, die kan garanderen dat onze rundproducten vers zijn en uit de buurt komen. Zo kunnen wij u iedere dag garanderen van de onverslaanbare kwaliteit van ons vlees.

Meer ►

Afbeelding


Afbeelding

Wierda's boerderijkip

Deze kip is een duurzaam stukje vlees voor de consument die bewust voor beter voedsel kiest. Met deze kip koopt u een puur Hollands product, gezond en zeer smaakvol. Iets duurder, maar toch vriendelijk geprijsd. En ook nog is minder milieu belastend & zonder antibiotica opgegroeid!

Meer ►


Lamsvlees

Ondanks dat het hele jaar door wel lamsvlees te verkrijgen is, is traditiegetrouw het voorjaar het perfecte seizoen om het te nuttigen. Of u nou graag een lamsstoofpotje, lamsbout uit de oven of een lamskotelet op het menu heeft staan, bij ons bent u aan het juiste adres.

Meer ►

Afbeelding


Wierda's Ambachtelijke Slagerij

Harinxmastrjitte 61
8621 BK Heeg

0515-442282
slagerijwierdaheeg@kpnmail.nl

KVK 01003382

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 08.30 - 12.30 uur

13.30 - 18.00 uur
Woensdag 08.30 - 13.00 uur
Donderdag 08.30 - 12.30 uur

13.30 - 18.00 uur
Vrijdag 08.30 - 12.30 uur

13.30 - 18.00 uur
Zaterdag 08.30 - 12.30 uur

13.30 - 18.00 uur